Botez

Cauți un fotograf experimentat de botez?

Eu sunt Cristi si sunt pregatit pentru a imortaliza cele mai emotionante momente prezente in cadrul unui botez!
Dovada ca munca mea este apreciata stau cele peste 10 premii la nivel national si international obtinute cu fotografii de la botezuri.
Acesta este unul dintre evenimentele mele preferate in calitate de fotograf,solicita multa îndemanare, rabdare si timp.Voi imortaliza pregatirile de dinaintea evenimentului, cele mai emotionante momente din timpul ceremoniei religioase, zambetele si îmbratisarile de la petrecere.Mereu voi încerca sa surprind toate aceste clipe fara a interveni prea mult în desfasurarea evenimentului. Atunci cand este vorba de un botez, toata atentia este îndreptata asupra copilului, iar pentru a fotografia cele mai spontane reactii, este important ca rolul meu sa nu fie unul invaziv. Voi fi mereu undeva în umbra, asigurandu-ma ca nu ratez nimic important.
Sunt fericit si recunoscator cand parintii si familia sunt multumiti de rezultatul muncii mele. Pentru un fotograf nu exista satisfactie mai mare ca aceea oferita de cuvintele de multumire ale parintilor care vad fotografiile cu care vor ramane toata viata si îmi spun cat de mult de plac.

Cere ofertă

Câteva din fotografiile mele de botez