Despre

Bun venit pe siteul nostru!

Eu sunt Cristi, si alaturi de colegi mei formam echipa LUKSTUDIO.

Traim pentru momentele de bucurie, pentru acele momente frumoase din viata care iti aduc emotii traite o singura data. Nunta si botezul iti aduc unele dintre aceste clipe unice.

Mai tarziu iti vei dori sa treci inca o data prin ele, sa simti tot ce ai simtit atunci. Singura sansa de a le retrai e sa le imortalizezi in poze si filmari.

Doar ca alegerea fotografului, cameramanului a DJ-ului sau a sonorizarii poate strica sau, din contra, pune in valoare aceste momente unice. Gandeste-te putin:

Cum ar fi sa ai fotografii de nunta in culori sterse, contralumina, prost incadrate?

Cum ar fi ca fotograful sau cameramanul sa rateze cele mai frumoase si emotionante momente de la nunta, botez, petrecere sau serbare?

Cum ar fi sa ai o comunicare nereusita cu fotograful sau cameramanul?

Cum ar fi, pe scurt, ca pozele si filmarile de la cele mai frumoase evenimente din viata ta sa nu se ridice la nivelul momentului?

Uita de asemenea probleme. Suntem o echipa care se ocupa de oferirea celor mai bune servicii foto-video pentru evenimentul tau.

Dispunem de echipamente performante si multa persevereta care ne recomanda pentru a imortaliza cele mai importante momente din viata oamenilor.

My skills

Fotografie de studio

Fotografie de eveniment

Filmări cu drona

Procesare video

Fotografie de produs

Procesare foto